Aanmelden

Kom kennismaken met Montessori College Eindhoven. Onze deuren staan voor je open!

Voordat je een keuze maakt voor een middelbare school, wil je natuurlijk een keertje komen kijken. Hoe ziet de school eruit, hoe is de sfeer, hoe zien de lokalen eruit? Zijn de docenten wel aardig? Is de school niet te groot of juist te klein? Om een beeld te krijgen van onze school organiseren we proeflessen, informatieavonden voor ouders/verzorgers en een Open Dag. Hopelijk zien we je bij een van deze evenementen.

Open Dag 

Op zondag 16 oktober staan de deuren van onze school voor u open. U bent tussen 11.00u en 15.00u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Wilt u zich vooraf al oriënteren?
Uitgebreide informatie over onze school leest u op deze pagina

Deze link leidt naar de online open dag van 2022.

Past het montessorionderwijs bij mijn kind?

Deze vragenlijst kan u een idee geven of de manier van werken op onze school bij uw kind past.

Ook voor kinderen uit groep 8 is er een vragenlijst om erachter te komen of het Montessori College een verstandige keuze is. Klik hier

Informatie-avonden voor ouders en kinderen uit groep 8

Wij organiseren dit schooljaar twee informatieavonden: op woensdag 9 november en op woensdag 23 november. Beide avonden beginnen om 19.00u. Voor ouders is de informatiebijeenkomst in de aula van onze school en de kinderen van groep 8 krijgen een programma in de klaslokalen.
Vanaf 16 oktober vindt u hier een aanmeldlink.

Proeflessen op woensdagmiddag voor kinderen uit groep 8

Op 7 december 2022, 25 januari 2023 en 8 februari 2023 organiseren we proeflessen voor kinderen uit groep 8. De proeflessen starten om 13.45u.
Vanaf 16 oktober kunt u uw kind via een link op deze pagina aanmelden voor één van deze middagen.

Proefles op woensdagmiddag voor kinderen uit groep 7

Op 21 juni is er een proeflesmiddag speciaal voor kinderen uit groep 7. Deze middag start om 13.45u. Aanmelden voor deze middag kan vanaf 10 mei via een link op deze pagina.

Aanname-criteria

Voor de mavo/havo brugklas worden leerlingen toegelaten die van de basisschool minimaal een mavo/havo advies gekregen hebben. Voor de mavo-1 klas verlangen we een mavo-(vmbo-t)advies van de basisschool. Leerlingen met een havo-advies of hoger kunnen geplaatst worden in havo-1.

Aanmelden voor schooljaar 2023-2024

Onze aanmeldingsdagen voor klas 1 zijn op 6 en 7 maart 2023.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze administratie. Dat kan via algemeen@mc-eindhoven.nl of 040 – 2694300. Ook als uw kind een extra ondersteuningsbehoefte heeft, waarover u vooraf een gesprek wilt, kunt u via de administratie een afspraak maken met onze ondersteuningscoördinator.