Extra open dag OP SCHOOL op 20 februari

Op zondag 20 februari staat er een enthousiast team klaar om je mee te nemen door onze school. Helaas, de coronamaatregelen laten het niet toe om ook de ouders binnen een kijkje te laten nemen. Om hen toch over je schouder mee te laten kijken hebben we een plan bedacht. In kleine groepjes ga je op SELFIETOUR door onze lokalen. Je maakt kennis met onze lesmethoden en natuurlijk met onze leerlingen en docenten. We hopen dat jij met deze selfies en het voorbeeldmateriaal dat je meekrijgt je ouders het gevoel kunt geven dat ze toch een beetje binnen zijn geweest.


We gaan ervan uit dat jouw bezoek ongeveer een uur gaat duren. De open dag start om 11.00 uur, via deze link kun je je aanmelden.


De ouders mogen we helaas dus niet binnen ontvangen. Als het weer het toelaat zullen enkele docenten buiten klaar staan voor de ouders die op hun kind willen wachten of die nog graag wat informatie willen. We creëren daarnaast een online mogelijkheid voor het stellen van vragen. Ook verwijzen we graag naar ‘Zit jij in groep 8’ (de blauwe knop op deze website). Daar tref je o.a. de online open dag aan, met filmpjes met informatie en sfeerbeelden > om alvast in de stemming te komen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email