Kerstactie

Sinterklaas en Pietermannen komen 5 december op het Montessori College omdat ze gehoord hebben van de Goede Doelenacties die leerlingen van het Montessori organiseren om geld in te zamelen voor 3 gekozen Goede Doelen.

De bedoeling dit jaar is, dat Sinterklaas op zijn verjaardag voor de verandering cadeaus ontvangt van leerlingen in plaats van cadeaus weggeeft.

Deze cadeaus worden voor en tijdens de kerstmarktloterij op 20 december a.s. als ‘black box’ ( zonder te weten wat er in zit, maar met naam van de schenker/sponsor) verloot en verkocht.

Hiervoor vragen wij leerlingen/ouders/familie/vrienden om nog goed uitziende en bruikbare vintage spullen zoals: kerstballen/kaarsen/spellen/speeltjes/kleding /gadgets/boeken/etenswaren/etc. onzichtbaar in te pakken in kerstverpakking en die te schenken aan Sinterklaas. We doen daarmee mee aan verduurzaming en een 2e kans voor onze nauwelijks gebruikte spullen. Via loterij en kerstmarktverkopen van de ‘black boxes’ op 20 december a.s. gaat de opbrengst naar onze 3 gekozen Goede Doelen!! In ruil voor een cadeau ontvangt de gulle gever natuurlijk van Sinterklaas een chocoladeletter!

Één cadeau per leerling/ouder achten wij haalbaar en deze worden dus willekeurig (zonder te weten wat er in de verpakking zit) verloot en verkocht tijdens de kerstmarkt op 20 december van 14.00-16.30u. Aula/Gymzaal Montessori College, Habsburglaan 1.

Kom ook op Kerstijn, onze “alternatieve” kerstmarkt, en steun daarmee onze Goede Doelen!!!!

Facebook
Twitter
Email