Kom kennis maken met Montessori College Eindhoven

Voordat je een keuze maakt voor een middelbare school, wil je natuurlijk een keertje komen kijken. Hoe ziet de school eruit, hoe is de sfeer, hoe zien de lokalen eruit? Zijn de docenten wel aardig? Is de school niet te groot of juist te klein?

Onze voorlichtingsactiviteiten hebben dit schooljaar al plaatsgevonden. Wel worden er in juni nog minilessen georganiseerd voor kinderen die nu in groep 7 zitten.

Om een beeld te krijgen van onze school kun je dit filmpje bekijken:

Minilessen voor kinderen uit groep 7

Op woensdag 21 juni zijn er ’s middags minilessen speciaal voor kinderen uit groep 7. Deze middag start om 13.45 uur. Aanmelden kan via deze link.

Past het montessorionderwijs bij mijn kind?

We hebben een vragenlijst gemaakt waarmee u een idee krijgt of de manier van werken op onze school bij uw kind past. Vul de vragenlijst in.

Past het montessorionderwijs bij mij?

Ook voor kinderen uit groep 8 is er een vragenlijst om erachter te komen of het Montessori College een verstandige keuze is. Vul de vragenlijst in.

Aanname-criteria

Voor de mavo/havo brugklas worden leerlingen toegelaten die van de basisschool minimaal een mavo/havo advies gekregen hebben. Voor de mavo-1 klas verlangen we een mavo-(vmbo-t)advies van de basisschool. Leerlingen met een havo-advies of hoger kunnen geplaatst worden in havo-1.

 

Sommige kinderen hebben een extra ondersteuningsbehoefte. Als je wilt weten of onze school die kan bieden, kun je via onze administratie (040-2694300) contact opnemen met onze ondersteuningscoördinator.

Aanmelden

Meer informatie over aanmelden bij Montessori College Eindhoven, klik hier